★ The Daily Roxette Archives


Nice!!! /P.


Chronik-Fotos
Ik had Roxette al vaak gefotografeerd en toen ik de opdracht kreeg om ze in New York te fotograferen was dat natuurlijk extra leuk! Met 2 koffers vol fotospullen vertrok ik die kant op om er een zo&#039;n mooi mogelijke shoot van te maken voor de cover van Hitkrant. Bij aankomst in New York zag ik mijn nieuwe korffers behoorlijk beschadigd terug op de bagage band voorbij komen. Ze zijn ervoor gemaakt maar balen is het wel natuurlijk al die krassen en deuken in je dure aluminium koffers. Deze dag had ik verder gelukkig vrij maar de volgende ochtend moest ik mij melden bij het Waldorf Astoria Hotel voor de shoot. Net toen ik het hotel naar binnenliep met mijn 2 koffers en fototas op mijn rug trok iemand mij weer naar buiten. &quot;Bent u een gast? Nee? Dan mag u niet met deze spullen door de lobby van ons hotel heen&quot;. &quot;Sorry?&quot; zei ik, &quot;Wacht u maar even hier&quot; zei de man. De man kwam na 10 minuten terug en vertelde mij dat ik op de bovenste verdieping moest zijn bij de Penthouses en dat ik naar de andere kant van het hotel moest lopen om mij daar te melden bij &quot;dilivery&#039;s&quot; en dan de dienst lift te nemen naar de bovenste verdieping. Ik was vrij pissig maar ging maar niet in discussie en liep het halve hotel rond met die zware spullen om mij daar bij de dienstlift te melden. Daar aangekomen was een bouwbedrijf bezig spullen in de lift te laden en er stond nog behoorlijk wat op straat wat nog naar boven moest..... Ik vroeg aan de mannen of het nog lang ging duren omdat ik een afspraak had in inmiddels 40 minuten en de man haalde zijn schouders op, &quot;Only doing our job Sir&quot;..... Toen er weer een kwartier verstreken was en het niet echt opschoot vroeg ik de mannen of ik misschien even voor mocht en vertelde ze het hele verhaal wat ik kwam doen. Gelukkig waren ze zo aardig dat ik er een keertje tussendoor mocht dus het wachten was op de lift die weer naar beneden moest komen, en die kwam maar niet.... Toen een alarm bel ging ringen was het wel duidelijk dat er een probleem met de lift was en zat er voor mij niks anders op dan weer helemaal naar de anderen kant te rennen met mijn spullen om alsnog via de hoofdingang het hotel binnen te gaan. Toen ik weer voor het hotel stond zag ik de man die mij eerder weg stuurde net mensen uit een taxi helpen met hun bagage en naar binnen lopen. Vlak achter hem aan liep ik gewoon mee en nam zo hard als ik kon met de zware koffers een sprint de lift in. Hij zag mij en schreeuwde Sir, SIR!!!!! maar ik stoof de lift in en drukte snel op de hoogst mogelijke knop en kwam tot de ontdekking dat ik voor de bovenste verdieping een sleutel nodig had..... De op een na hoogste verdieping dan maar.... Op die etage ben ik via de brandtrap een etage hoger gegaan en kwam eindelijk zeiknat van het zweet bij de suite aan. &quot;Waar bleef je nou?&quot; vroeg de man van de platenmaatschappij aan mij (nog geen mobieltjes in die tijd....) en ik vertelde het hele verhaal in geuren en kleuren aan hem. De leden van Roxette hoorde het verhaal door de gang schallen en kwamen mij lachend gedag zeggen. &quot;Volgende keer maar weer gewoon bij jou in de studio dan?&quot; zeiden ze.... &quot;Graag&quot; dacht ik... De tijd was inmiddels krap op het schema en ze hadden een hele drukke dag dus een echte uitloop was niet mogelijk. Ik bouwde de set zo snel mogelijk op en hield nog 5 minuten over om foto&#039;s te maken in al extra tijd die ze mij gelukkig gunde..... 3 dagen weg en 5 minuten werken, tja het lijkt wel ideaal maar het is natuurlijk zwaar klote als je zoveel spullen mee neemt en je hebt dan nog maar zo weinig tijd. Gelukkig zijn zij zo professioneel dat die 5 minuten genoeg bleken voor een mooie cover foto dus toch nog eind goed al goed.... En ja, ze zijn erg aardige mensen die twee! — mit <a href="http://www.facebook.com/RealRoxette?viewer_id=0" data-ft="&#123;&quot;tn&quot;:&quot;;&quot;&#125;" data-hovercard="/ajax/hovercard/page.php?id=124117970984196&amp;extragetparams=%7B%22directed_target_id%22%3Anull%2C%22viewer_id%22%3A0%7D">Roxette Official</a> und 3 weitere Personen.
  ★ Third party content from

Facebook: Roxette


This article has been syndicated from a third-party website. By following this link:

http://www.facebook.com/RealRoxette/posts/595449627184359

you'll get to the page this news came from. Beware, you're leaving The Daily Roxette!

Internal reference code for TDR's Good Reporters: [tdr 10083]

This article was posted here on TDR in these categories:

Archive, Facebook: Roxette.

As this content has been created by third parties, errors (such as broken links) may occur. TDR assumes no responsibility for links to external sites, over which TDR has no control.
  ★ Publishing date:


.
  • `