★ The Daily Roxette Archives

St. Pelle speaks: Och nu är det jul igen....ett år äldre, ett år visare...fram med sanningsserumet: "En händig man"-projektet lever vidare ett tag till med den anspråkslösa men friska melodin "Pratar med min mössa" som tillsammans med Son of a Plumbers oväntade agent-larm "Shopping with mother" blivit en 4-spårs single. Ute nu bland annat i närmsta skivaffär (om du lyckas hitta någon...). I övrigt under året... tja, turnén var härlig, jag vet jag har sagt det förr. Tåls att sägas igen. Och albumet känns fortfarande starkt och rätt. Hörde "Dixy" häromdan bland köttfärsen på ICA och den lät hmmm... kul. Och boken; tja, de flesta verkar vara överens om att den är snygg och tung! Nej, skämt åsido, superrespons har vi fått på den. Sven är glad och då är jag glad. Mera? Tja, min blogg är ganska lam för tillfället. Tröttnade på mej själv ett tag och hittade inget vettigt att skriva om. Börjar igen när jag har nånting av värde på hjärtat. Tänkte bjuda på en gammal demo från 1985 som julklapp till alla som är intresserade av igår. "Lycklig jul " heter den, skrevs nog till den där tredje soloplattan som aldrig kom ut. Jag översatte ju de flesta låtarna till engelska och de bildade som bekant stommen till Roxettes "Pearls of passion". MP spelar gitarr så man blir solbränd mitt i vintern och jag har för mej att vi hade köpt någon ny rytmbox som vi testade på just denna låten. Yea. Tjoho kring granen, vetja! God Jul från P.
  ★ Third party content fromGessle.comThis article has been syndicated from a third-party website. By following this link:

https://www.gessle.com

you'll get to the page this news came from. Beware, you're leaving The Daily Roxette!

Internal reference code for TDR's Good Reporters: [tdr 109886]

This article was posted here on TDR in these categories:

www.Gessle.com.

As this content has been created by third parties, errors (such as broken links) may occur. TDR assumes no responsibility for links to external sites, over which TDR has no control.
  ★ Publishing date:


.
  • `