★ The Daily Roxette Archives


Halmstad har bästa stranden i Sverige – igen

Halmstad Svenska folket har sagt sitt – den finaste och bästa stranden i hela vårt avlånga land finns i Halmstad! Ledtråd: Den börjar på T.
… och slutar på ylösand.

När svenska folket sagt sitt står Halmstad och Tylösand som vinnare av Sveriges bästa och finaste strand – för andra året i rad.

– Vi som bor i Halmstad har aldrig tvekat om vilken som är Sveriges finaste strand, men att även resten av svenskarna håller med är nog det bästa betyg man kan få, säger Elisabeth Haglund, VD på Hotel Tylösand, i ett pressmeddelande.

I fjol fick stranden dela på förstaplatsen med Böda Sand på Öland, men i år står Tylösand som ensam kung av sand.

– Vi säger stort grattis till Tylösand som är väl värda en förstaplacering. Några av framgångsfaktorerna är självklart den fina sandstranden, den härliga semesterstämningen men kanske framför allt Hotel Tylösand som erbjuder pulshöjande after beach, bra restauranger och fina rum med utsikt, säger Lina Eklund, PR-specialist på Resia som tillsammans med SIFO står bakom undersökningen, i ett pressmeddelande.

  ★ Third party content from

Facebook: Per GessleThis article has been syndicated from a third-party website. By following this link:

https://www.facebook.com/364652802798_10155802382412799

you'll get to the page this news came from. Beware, you're leaving The Daily Roxette!

Internal reference code for TDR's Good Reporters: [tdr 1031608]

This article was posted here on TDR in these categories:

Archive, Facebook: Per Gessle.

As this content has been created by third parties, errors (such as broken links) may occur. TDR assumes no responsibility for links to external sites, over which TDR has no control.
  ★ Publishing date:


.
  • `